11 Kasım 2013 Pazartesi

Yuan Takdir Görmüyor Ama Yuan nın dönemi gelmekte ..

Yuan ve Altın 

Yuan : Çin para birimi
Çin 5 ve 10 yıllık planlaması : Altın Stoklarını arttırmakta.
Altının yukarılarda tutunmasının en büyük ama en büyük nedenlerinden biri Çin'in altın konusunda aldığı kararlar ve bu kararları uygulaması çok önemli .

Çin Piyasaları: Nüfusları ve Çin Hükümetin istikrarı aldığı kararları uygulaması geçmiş dönemde kayda değer başarıları ve verdiği sözleri uygulaması bakımından gelecek on yıl içinde de altın piyasasının hareket merkezlerininden en önemlisi olacaktır. Düşük volatilite ve artış eğilimi içiersinde devam edecektir yuan. Yuan rezerv ve talep bakımından  lider para birimi olsada asla ve asla ulusal piyaslarda hak ettiği değeri göremedi ancak bu gelecek 10 yıl içerisinde görmeyeceği anlamına gelmemekle birlikte çok daha kuvvetli bir hal alabilir.

Çin'de hükümet önümüzdeki 5 ila 10 yıllık planlar atmaktadır. Biz altın birikimi lehine devam eden unutmayın. Biz başarı ancak ekonominin tüm yönlerini kontrol etmek için bu hükümetin yeteneği ile sadece vurdu 5 ila 10 yıllık planları, son seti yansıtmak zaman. Nüfusları ile tabi ve hükümet planları desteği bugüne kadar çarpıcı sonuçlar üretti ve böylece önümüzdeki on yıl içinde bunu yapmaya devam etmelidir. Kısacası, önümüzdeki on yıl Çin'e altın piyasa hareketinin merkezi görmek için ve düşük volatilite ve artış eğilimi için devam etmesini bekliyoruz. Biz Yuan lider rezerv para birimi haline görürken, bunun için talebe rağmen büyük önem Yuan döviz kuru bir takdir görmüyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder