10 Haziran 2015 Çarşamba

Altın Yükselir mi ? Yoksa Düşer mi

Altın Piyasaları Hareket Etmek İçin Yunanistan'nın Borcunu Ödemesini Bekliyor

Değerli metaller borsasında  Altın Ons bazında 2 Amerikan Doları  artış kaydederek güne başladı.

Pazartesi günü karışık bir gün bittikten sonra, Salı sabahı yönünü Şangay Altın Borsası'nda (SGE) çevirerk  prim aramaya başladı olarak Asya'da pazar 1, 174. 10 USD ile kapattıktan sonra kenara çekildi ve bu seviyelerden kapandı.

Altın /Gümüş  %73 seviyesinde , . Dolar biraz değer kaybettikten sonra Salı günü önemli para birimleri sepeti karşısında değeri düştü,

Pazartesi günü yüzde 1, yaklaşık bir hafta içinde sobre çok. ABD dahil dünya hisse senedi piyasaları, Altın güvenli liman alım yuvarlak tetikledi child yüksekler uzak destek verdi.

RBC Funds Markets Genel Futures George Gero, pazarlık rağmen piyasa uzmanları yeniden söylüyor pazar girerken, daha güçlü bir satın alma ivme oluşturmak için yapılması gereken. "Biz daha uzakta 1200 artı alanın teknik gelişme vardır ve hala tahsis varlığa fon ikna etmek 1230 bir yakın ihtiyacımız var"  demekteler. En büyük etken Yunan borç krizi üzerinde yatırımcı belirsizliği

Bu arada  büyük olasılıkla Altın için olumsuzluklar ile geçecektir. Yunanistan bu ay hükümetin yükümlülüklerini yerine getirememesini ulusu önleyecektir.

Kurtarma fonlarının nihai 7.200.000.000 € dilimini serbest bırakmak için bu ödemeyi yapıp cazip krediyi alması lazım, Salı günü kredi için yeni önerilerin bir dizi teslim etti.

Yunan Başbakanı Enerji Katma Değer Vergisi (KDV) oranının arttırılması ve kredi yatıştırmak için bütçe fazlası hedeflerinin artırmak için anlaştılar Alex Tsipras yaptığı teklifin bir daha uzlaşmacı bir tavır sundu.

Tsipras, Çarşamba günü Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile bir araya gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder